Deze website maakt gebruik van cookies . Dit onder andere voor Het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc. Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

TTC The Charlies Wenduine (WVL 060)

  

 Competitie-resultaten_VTTL...hierop klikken

 

Laatste update rond Corona en competitie-resultaten : 

 
 
 
 30/04/2020 :
  
20/04/2020 :
Nieuwe "Klassementen 2020-2021"  zie details onderaan in deze rubriek. 
  
31/03/2020 :
Zie uitslagen helemaal onderaan deze rubriek
 
 
 
29/03/2020 :
Hieronder kan je de officiële communicatie van het West-Vlaams provinciaal comité vinden over het einde van de competitie
..........en de einduitslagen met stijgers en dalers uit elke provinciale reeks. 
Voor Wenduine is het belangrijkste nieuws voorlopig dat de a-ploeg in 1e provinciale blijft. 
Zoals reeds in een vorige mail besproken kan er nog veel veranderen afhankelijk van wat andere clubs in (West-)Vlaanderen beslissen in dit tussenseizoen. 
 
 
 
 
24/03/2020 :
Er werd werd gisteren door het bestuur van de VTTL vergaderd over het verdere verloop van de pingongcompetitie in deze onzekere tijden. De beslissing is, een beetje zoals verwacht/gevreesd, is dat de competitie definitief stopt en de rangschikking gemaakt zal worden op basis van de 18 reeds gespeelde wedstrijden. Om de definitieve eindrangschikking te maken van elke reeks zal er niet gewerkt worden met punten maar een coëfficiënt worden gemaakt van het aantal behaalde punten/het maximumaantal te behalen punten. Als er bijvoorbeeld twee ploegen evenveel punten hebben behaald zal de ploeg die het minste aantal wedstrijden heeft gespeeld dus voor de andere eindigen. Bij een gelijke coëfficiënt wordt er rekening gehouden met de onderlinge match(en).
 
Wat wil dit nu concreet zeggen voor TTC The Charlies en de verschillende ploegen? 
  • Onze A-ploeg eindigde op een mooie 8e plaats na een heel seizoen strijden tegen de degradatie. Over de definitieve eindstand van onze eerste ploeg durf ik echter geen uitspraken te doen aangezien 1) er 4 ploegen evenveel punten behaalden en 2) er nu definitief 4 West-Vlaamse ploegen dalen uit landelijke. Het wordt bang afwachten voor onze A-ploeg naar de rangschikking die de komende dagen opgemaakt zal worden. (voor tabel stijgers en dalers zie bijlage). 
  • Voor de B-ploeg was het dit jaar over het algemeen een zorgeloos seizoen waarin de enige doelstelling was om niet te zakken. Dit is met een definitieve 2e plaats dan ook meer dan behoorlijk gelukt! Gezien er met zekerheid slechts 1 stijger is richting 1e provinciale speelt de B-ploeg volgend jaar opnieuw in 2e provinciale.
  • De C-ploeg kende een moeilijk begin van de competitie waardoor de focus doorheen het jaar vooral het behoud in derde provinciale was. Met een 7e plaats in de middenmoot kan het seizoen van onze derde ploeg als geslaagd worden gezien.
  • De D-ploeg begon met ambities aan het seizoen, meespelen voor de titel en volgend jaar een reeks hoger spelen zou mooi zijn. Na een constant seizoen eindigt de D-ploeg nu op de 2e plaats op 1 puntje van de leider Oostende. Vorige speeldag was de match Oostende-Wenduine gepland maar zoals jullie weten sloeg het corona virus net op tijd toe om de titelmatch af te lassen. Aangezien het er naar uitziet dat er 4 West-Vlaamse dalers zijn uit landelijke stijgen naast de 4 kampioenen slechts 1 of 2 '2e's' naar derde provinciale. Het zal voor de D-ploeg afwachten zijn naar hoe de definitieve eindstanden er uit zullen zien. Ikzelf heb geprobeerd om de berekeningswijze die in landelijke is gebruikt eens toe te passen op de D-ploeg met volgend  resultaat: (zie afbeelding). De D-ploeg is van de 4 ploegen die tweede eindigden de ploeg met de laagste coëfficiënt en zal dus pas promoveren als er meer plaatsen vrijkomen in hogere reeksen.

 Ook de E-ploeg had dit seizoen de ambitie om vanuit 5e provinciale te stijgen richting 4e. Na een mooi seizoen eindigde de E-ploeg op een gedeelde 2e plaats. Aangezien het onderlinge resultaat met Meulebeke in ons nadeel lijkt uit de draaien eindigt de E-ploeg op een ondankbare 3e plaats en lijkt het moeilijk te worden om volgend jaar in 4e provinciale aan te kunnen treden.

  • Voor onze F-ploeg stond er dit jaar niets op het spel buiten het kennismaken met competitie voor de jongsten en nieuwe spelers. De ploeg eindigde op de negende plaats
  • De A-ploeg van onze dames wist zich dit jaar knap te handhaven met een 9e plek in 1e nationale ondanks de blessurelast waarmee deze ploeg dit jaar te maken kreeg.
  • Onze ploeg die ingeschreven was in de bekercompetitie behaalde  de kwartfinale die niet gespeeld kan worden aangezien het tornooi stopgezet is.
Alles wat hierboven beschreven staat is de situatie zoals deze NU is, daar kan elk moment verandering in komen indien de komende maanden een ploeg in een hogere reeks beslist om zich niet meer in te schrijven, er mee stopt, etc. Het zal dus met zekerheid afwachten zijn tot wanneer de reeksen voor het seizoen 2020-2021 bekend worden gemaakt om te zien welke ploeg waar zal kunnen aantreden. Indien je up to date wil blijven van de definitieve eindstanden en het nieuws kan je dit steeds volgen op de website van de VTTL of die van het provinciaal comité West-Vlaanderen waar eerstdaags de eindstanden, zakkers en dalers zullen worden bekendgemaakt. 
 
Hopelijk is iedereen nu wat mee met de huidige situatie. Naast de competitie zijn ook ALLE tornooien, jeugdtornooien, interlands, deelnames aan internationale tornooien, etc. afgelast tot aan de start van het nieuwe seizoen. Clubactiviteiten en trainingen mogen voorlopig uiteraard ook niet doorgaan zolang de richtlijnen van de overheid gelden. 
 
Vragen of opmerkingen over de werking van de club, corona, evenementen of veel meer mogen nog steeds aan mij gesteld worden met Yves of André in cc.
 
Blijf allemaal gezond en wel, tracht voldoende te bewegen en hopelijk zien we elkaar terug op een training, clubkampioenschap, clubsouper of ergens anders eens alles achter de rug is.
 
Vele groeten
 
Matthijs Clicteur 

 ===============================================================