Deze website maakt gebruik van cookies . Dit onder andere voor Het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc. Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Bestuur.

 

- Voorzitter                                    : Andre Lemaire               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Secretaris                                   : Open post - kandidaturen kunnen aan de voorzitter overgemaakt worden           
 
- Ondervoorzitter/                         : Matthijs Clicteur             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         
      Penningmeester
 
- Materiaalverantwoordelijke          : Laura Delannoye            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
- Verantwoordelijke Jeugd            : Lisa Lowagie Lemaire     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
- Verantwoordelijke sponsoring    : Kevin Van Eenoo            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
- Verantwoordelijke website          : Joeri Rousseau  & 
                                                               Marc Rillaerts          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

 *