Deze website maakt gebruik van cookies . Dit onder andere voor Het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc. Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ploegen

 
  • A-ploeg: 1e provinciale

Nadat de B ploeg vorig jaar vlot kampioen werd in tweede provinciale en na het verbranden van de A-ploeg die vorig jaar aantrad in nationale is het doel van de A-ploeg dit jaar vooral om stand te houden in 1e provinciale. Voor verschillende spelers is dit een eerste kennismaking met deze reeks na enkele jaren in 2e provinciale.

  • B-Ploeg: 2e provinciale

De B-ploeg, vorig jaar dus C-ploeg kon in het eerste jaar na de promotie naar 2e provinciale stand houden en eindigde op de 9e plaats in de reeks. Ook dit jaar is het doel van de B-ploeg vooral het behouden van een plaatsje in 2e provinciale, met hopelijk af en toe een stunt tussendoor.

  • C-ploeg: 3e provinciale

De vroegere D-ploeg is al vele jaren een vaste waarde in derde provinciale. Vorig jaar kende de ploeg een moeilijk jaar maar bleef hij al bij al goed overeind in een moeilijke reeks. Dit jaar is het doel van de ploeg om beter te doen en een zorgeloos seizoen te beleven.

  • D-Ploeg: 4e provinciale

Onze D-ploeg treed al enkele jaren aan in 4e provinciale. In deze ploeg kunnen enkele talentvolle jongeren voor het eerst proeven van een hoger niveau. Het doel van de D-ploeg is dan ook om een rustig seizoen te beleven in 4e provinciale.

  • E en F ploegen 5e provinciale

Onze twee laatste ploegen treden beiden aan in 5e provinciale. Deze ploegen zijn ideaal voor de jonge en beginnende spelers om een eerste ervaring op te doen in competitie.

  • A-ploeg Dames

Na een jaartje ervaring te hebben opgedaan in de hoogst mogelijke damesreeks van het land, de superafdeling, beginnen de dames dit seizoen opnieuw in eerste nationale.

  • B-ploeg Dames

Eerste provinciale dames.